VERO | SKATTIlmoitin.fi  

Tervetuloa Ilmoitin.fi-palveluun

Ilmoitin.fi on palvelu, jonka kautta voi lähettää ohjelmistojen, esim. taloushallinto-ohjelmien tuottamia tiedostoja. Palvelussa ei ole täytettäviä verkkolomakkeita.

Mihin voit käyttää palvelua?

Palvelussa voit

  • lähettää ohjelmistojen tuottamia ilmoituksia
  • selata lähettämiäsi ilmoituksia

Miten kirjaudut palveluun?

Yrityksen tai yhteisön puolesta toimivat kirjautuvat palveluun Katso-tunnisteella. Jos sinulla ei ole Katso-tunnistetta, voit muodostaa sen Katso-palvelussa (yritys.tunnistus.fi).

Maa- ja metsätalousyrittäjät ja liikkeen- ja ammatinharjoittajat voivat lähettää henkilökohtaisia ilmoituksia verkkopankkitunnuksilla kirjautuneena.

Katso-tunnisteella kirjautuneena ilmoituksilla tulee käyttää Y-tunnusta. Henkilötunnisteella kirjautuneena ilmoituksilla käytetään ilmoittajan henkilötunnusta.

Mitä ilmoituksia voit lähettää?

Katso-tunnisteella voit mm. lähettää tuloveroilmoituksia, vuosi-ilmoituksia ja kausiveroilmoituksia sähköisesti Verohallintoon. Palvelussa voit myös lähettää ilmoituksia ja hakemuksia Kelaan ja Työttömyysvakuutusrahastoon. (luettelo ilmoituksista).

Maa- ja metsätalousyrittäjät ja liikkeen- ja ammatinharjoittajat voivat lähettää tuloveroilmoitukset, kausiveroilmoitukset ja tietyt vuosi-ilmoitukset henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla kirjautuneena (luettelo ilmoituksista).