Etusivulle Ilmoitin.fi  

Arkiston lukuohje

Arkistosta näet vain ne ilmoitukset, jotka on lähetetty samalla käyttäjätunnuksella, jolla olet sisäänkirjautuneena.

Lähetetyt ilmoitukset -arkistosta näet oletusarvoisesti edellisen kuukauden ensimmäisen päivän ja kuluvan päivän välisenä aikana lähetetyt ilmoitukset. Voit rajata arkistohakua y-tunnuksen, ilmoituksen tyypin, lähetyksen alkupäivän ja loppupäivän mukaan. Jos olet valinnut ilmoituksen tyyppi valikosta RAKSI-ilmoitukset, voit hakea raksi-ilmoituksia myös ilmoitustunnisteen perusteella.

Hakutuloksista näet

  • Lähetyksen ajankohdan päivän ja kellonajan tarkkuudella
  • Lähetetyn ilmoituksen nimen, tietuetunnuksen sekä sen, kuinka monta kyseessä olevan tietuetunnuksen ilmoituksia tiedostossa oli.

Ilmoituksen aineistotiedot avautuvat plus-merkistä (+). Aineistotiedoista näet

  • Vastaanotettu aineisto = Aineiston alkuperäinen tiedostonimi
  • Siirretty käsittelyyn nimellä = Tiedostonimi, jolla aineisto lähti käsittelyyn. Mahdollista virheselvittelyä helpottava tieto.
  • Kanava = Mitä kautta ilmoitus on lähetetty. (Webtamo = www.ilmoitin.fi selainpalvelu, Apitamo WS tai Tunneli WS = ohjelmistorajapinta)

Lähetetyt liitetiedostot ja Lähetetyt Excel-muotoiset ilmoitukset -arkistosta näet oletusarvoisesti edellisen kuukauden ensimmäisen päivän ja kuluvan päivän välisenä aikana lähetetyt tiedostot. Voit rajata arkistohakua y-tunnuksen ja lähetyksen alkupäivän ja loppupäivän mukaan.

Aineistotiedot ovat vastaavat kuin lähetettyjen ilmoitusten arkistossa.

Taustakäsittelyyn jätetyt suuret aineistot -sivulta näet päivämäärän ja kellonajan, milloin aineisto on jätetty taustakäsittelyyn, aineiston nimen sekä taustakäsittelyn tilan. Tila voi olla (Odottaa tarkastusta, Siirretty käsittelyyn, Valmis, Virheellinen, Tekninen virhe)