Etusivulle Ilmoitin.fi  

Apuvälineet

Kaava- ja rakentamattomien rakennuspaikkamuutostietojen ilmoittaminen

Näillä apuvälineillä kunnat voivat muodostaa CSV-tiedostoja kaava- ja rakentamattomien rakennuspaikkamuutostietojen lähettämiseksi Verohallinnolle. Ohje - CSV tiedostojen muodostaminen.

Apuväline TaMon eri tietovirroilla hyväksymät maatunnukset

Tässä taulukossa on lueteltuna TaMon eri tietovirroilla hyväksymät ISO3166-maatunnukset, verosopimusmaat sekä EU-maat

Apuvälineet tiedostojen muodostamista varten

Näillä Excel-lomakkeilla voi muodostaa tunnustietoparimuotoisen tai kiinteämittaisen tiedoston Verohallinnolle sähköisesti lähetettäväksi.

Excel-lomakkeet on tallennettu xlsm-muotoon. Lomakkeet tarvitsevat Microsoft Excel 2007 tai siitä uudemman version toimiakseen oikein. Jos käytössäsi on Office365 Excel, avaa Excel työpöytäversiona ja avaa apuexcel omalla koneellasi. Open office tuotteita ei voi käyttää.

Apuvälineet Rakentamisen tiedonantomenettelyn testitiedostojen muodostamista varten

Näillä Excel-lomakkeilla voi muodostaa tunnustietoparimuotoisen tiedoston rakentamisen tiedonantomenettelyn testausta varten. Excelit eivät sisällä tietuekuvausten mukaisia muodollisuustarkastuksia.

Excel-lomakkeet on tallennettu xlsm-muodossa. Lomakkeet tarvitsevat Microsoft Excel 2007 tai siitä uudemman version toimiakseen oikein. Open office tuotteita ei voi käyttää.

Excel-lomakkeita ei ole tarkoitettu tuotantokäyttöön.

Apuväline usean tiedoston lähettämiseksi

Usean tiedoston lähetyksen avulla voi lähettää sähköisesti kerralla useampia tuloveroilmoituksia, niiden liitteitä, vuosi-ilmoituksia ja kausiveroilmoituksia Verohallintoon. Ilmoitusaineistojen on sisällöltään ja lomakeyhdistelmiltään oltava muodollisesti oikeellisia, kuten Ilmoitin.fi-palvelun kautta lähetettäessä.

Sovellus käynnistetään klikkaamalla "Käynnistä"-linkkiä.

Käynnistä sovellus