Etusivulle Ilmoitin.fi  

AjankohtaistaSuomi.fi -valtuudet käyttöön Ilmoitin.fi:ssä. Kirjautuminen tapahtuu jatkossa yhden valinnan kautta (8.11.2018)

 

Kirjautuminen Ilmoitin.fi -palveluun tapahtuu jatkossa yhden valinnan kautta.

Ilmoitin.fi:ssä on käytössä uusi Suomi.fi -valtuudet. Jatkossa kirjautuminen Ilmoitin.fi -palveluun tehdään yhden "Kirjaudu palveluun" valinnan kautta.

Valtuuksia voit hakea Suomi.fi:n Valtuudet-palvelusta.

Kun valtuutetulle on myönnetty Suomi.fi-valtuus "Veroasioiden hoito" tai "Veroilmoittaminen" Ilmoitin.fi:ssä toimimiseen, hän kirjautuu palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla ja voi asioida palvelussa toisen puolesta. Valtuus astuu voimaan heti, kun molemmat osapuolet ovat hyväksyneet valtuutuksen.

Lue lisää valtuudet-palvelusta
Huom! Tunnistustavat, roolit ja edustusoikeudet -sivu Ilmoitin.fi-palvelussa ei vielä tällä hetkellä näytä ajantasaista tietoa kaikkien tietovirtojen osalta. Muutokset sivulle tehdään myöhemmin.

Siirry Katso-valtuuttamisesta Suomi.fi-valtuuttamiseen vuoden 2019 loppuun mennessä

Katso-kirjautuminen ja valtuuttaminen säilyvät Ilmoitin.fi:ssä toistaiseksi uuden Suomi.fi-valtuuttamisen rinnalla. Käyttäjiä suositellaan kuitenkin siirtymään mahdollisimman pian uuteen Suomi.fi-valtuuttamiseen, koska Katso-valtuuttaminen poistuu käytöstä vuoden 2019 lopussa.

Muutos ei koske ApiTamo kirjautumista.

Suomi.fi-valtuudet käyttöön ei koske ApiTamo-rajapinnassa tapahtuvaa kirjautumista.